Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!
CycleStation Schaijk


0486 464504
06 53233799
ronald@cyclestationschaijk.com
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner

Accu upgrade actie: Profiteer nu!


Ben jij van plan een e-bike te kopen? Profiteer van 8 mei t/m 31 juli 2023 van een gratis grotere accu bij aankoop van een ADVANCED by Ebike Das Original Comfort E-bike met Bosch active of plus systeem. Zo leg jij moeiteloos langere afstanden af en ontvangt je 4 jaar GRATIS accu garantie. Het voordeel loopt op tot wel €200,-.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Interesse in één van de Advanced by Ebike Das Original? Bezoek een van onze dealers bij jou in de buurt!
 

Actievoorwaarden


Algemeen
Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “GRATIS ACCU UPGRADE” van ADVANCED by Ebike Das Original. www.advancedebike.nl Door deelname aan de actie verklaart de consument zich akkoord met deze actievoorwaarden.

Actie omschrijving
Tijdens de actieperiode van 8 mei t/m 31 juli 2023 ontvangt u, bij aankoop van een actiemodel ADVANCED by Ebike das Original Comfort elektrische fiets, zonder bijbetaling een grotere accu. Voorbeeld: je betaalt de prijs van een 300Wh voor een 400Wh.

Merk  Accu Wh  Voordeel consument
Carrierpack (accu op de bagagedrager)
Bosch   300  –
Bosch  400  €150,00
Bosch  500  €200,00

Deze actie is alleen geldig bij aankoop van één van de hierna genoemde actiemodellen ADVANCED by Ebike das Original Comfort elektrische fietsen in Nederland en België.
– Comfort Easy Bosch active
– Comfort Plus Bosch active plus

  1. De actie betreft de actiemodellen zolang de voorraad strekt in de genoemde actieperiode. Op=Op.
  2. De Advanced by Ebike Das Original comfort easy & comfort plus is een actiemodel binnen de ADVANCED by Ebike Das Original Accu upgrade actie. Naast dit actiemechanisme loopt ook de gratis 4 Jaar accu Garantie. Dat is maar liefst twee jaar extra fabrieksgarantie op de Bosch accu. Accu garantie van toepassing na registratie kijk voor voorwaarden: https://www.advancedebike.nl/over-advanced/garanties/
  3. De levering van de e-bike moet plaatsvinden bij een erkende ADVANCED- dealer tijdens de actieperiode van 8 mei t/m 31 juli 2023.
  4. De gratis accu upgrade wordt direct door de dealer bij de aankoop verleend en brengt hiervoor geen extra kosten in rekening.
  5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van ADVANCED Ebike.
  6. Ebike-Factory B.V. is importeur van Advanced Ebike & Ebike Das Original en heeft het recht om de actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen.
  7. Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u per mail contact opnemen met info@advancedebike.nl
  8. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Advanced Ebike en de door haar ingeschakelde hulppersonen opgeslagen en kunnen gebruikt worden binnen het kader van deze actie en om u te informeren over nieuws en acties van Advanced Ebike. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de link in de mail voor afmelding te gebruiken. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy vindt u op de website www.advancedebike.nl onder Privacy.