Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


0486 464504
06 53233799
ronald@cyclestationschaijk.com
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 

Hoe werkt privé leasen?


Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar ziet u op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij LeaseGemak aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om snel, eenvoudig en daarnaast ook zeer betaalbaar een fiets naar keuze te leasen! 

Het leasen van een fiets werkt eigenlijk hetzelfde als het leasen van een auto. U zoekt zelf de fiets uit die het beste bij u past en voor een vast bedrag per maand kunt u 3 jaar lang zorgeloos genieten van de fiets!

U least echter niet alléén de fiets. Bij de leaseprijs zit namelijk ook een schadeverzekering, een diefstalverzekering, 24/7 pechhulpservice in héél Europa, een rechtsbijstandverzekering, een ongevallen opzittendenverzekering, een jaar extra garantie en maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen!

Omdat de fiets in principe eigendom van LeaseGemak blijft, wordt de leasevorm die wij aanbieden niet als een financieringsvorm gezien. Wij hoeven hierdoor ook géén BKR-check te doen en u wordt dus ook niet bij het BKR geregistreerd als u bij ons een leaseovereenkomst aangaat.

Na 3 jaar heeft u het eerste recht om de fiets van ons te kopen. Uiteraard is dit niet verplicht! U heeft namelijk ook de mogelijkheid om dezelfde fiets met 25% korting door te leasen, om een prachtige nieuwe fiets te gaan leasen of om te stoppen met leasen.

Een fiets naar keuze

U kiest zelf welke fiets het beste bij u past. (Bijna) alle merken/modellen zijn mogelijk, ook als deze niet op onze website staan. Staat de door u gewenste fiets niet op onze website? Dien dan hier uw aanvraag in.

Service & onderhoud

Om de fiets in topconditie te houden, wordt deze ieder half jaar helemaal voor u nagekeken door ons. Zo blijft uw fiets goed onderhouden en beperken we de kans op pech onderweg tot een minimum!

Pechhulpservice

Laten we hopen dat het nooit nodig is, maar mocht u toch eens met pech komen staan, dan kunt u in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice! Zij zullen u en de fiets dan ophalen!

Goed verzekerd

Een uitgebreide schade- & diefstalverzekering maken standaard onderdeel uit van de leaseovereenkomst. Ook een rechtsbijstand en een ongevallen opzittendenverzekering zit standaard inbegrepen. Zo loopt u minimaal risico!

3 jaar garantie

Normaal zit er 2 jaar fabrieksgarantie op een fiets, echter is een leaseovereenkomst voor een periode 3 jaar. Wij verlengen daarom de fabrieksgarantie met 1 extra jaar! Zo bent u de gehele leaseperiode voorzien van garantie.

Koopoptie

Bevalt de fiets zo goed dat u hem eigenlijk wel wilt houden? Dat kan! Na 3 jaar heeft ú het eerste recht om de fiets van ons te kopen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om weer een prachtige nieuwe fiets te leasen.

 

Onze merken

Advanced Ebike
De unieke synergie tussen frame, aandrijving en componenten is geïnspireerd door uw behoefte als gebruiker. De nieuwe Ebike Das Original serie is daarom ontwikkeld met de nieuwste frametechnologie en combineert een hoge functionaliteit met fraai design. Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt fietsen.
Van Raam
Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Dit zijn individuele- en meerpersoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.
Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
BH Bikes
BH Bikes begon meer dan 100 jaar geleden toen de drie Beistegui broers hun bedrijf begonnen in Eibar, Spanje. De naam van het bedrijf is geboren: BH staat voor Beistegui Hermanos, Spaans voor Beistegui broers. Hoewel het bedrijf in 1909 is opgericht, beginnen ze pas met het produceren van fietsen in 1923. In 1935 was het bedrijf sponsor van de allereerst Ronde van Spanje, een evenement waar ze tot op de dag van vandaag bij betrokken zijn. Inmiddels heeft het familiebedrijf veel ervaring met fietsen en hebben ze een breed assortiment, van gravelracer tot carbon mountainbike en van racefiets tot 'gewone' stadsfiets!
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Giant
Unleash each rider's full potential. Ons doel is om iedere fietser te helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Om fietsen en bijbehorende uitrusting te maken die plezier en een gevoel van ongedwongenheid met zich meebrengen.
Hercules
Hercules is één van de bekendste en populairste fietsenmerken in Duitsland en bestaat al meer dan 130 jaar. Hercules E-bikes zijn modern en zeer hoogwaardig. Echte degelijke Duitse kwaliteit, uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Shimano Steps middenmotor.
Huyser
Met Huysers ruime assortiment aan e-bikes is er altijd een exemplaar te vinden dat bij jou past. Of je nu een betrouwbare alleskunner of een sportieve zakelijke fiets voor woon-werkverkeer zoekt, Huyser heeft ‘t! Boodschappen meenemen op je elektrische fiets is ook geen probleem: Huyser heeft eigen fietstassen ontworpen waarvan het design is afgestemd op de kleurstelling van jouw tweewieler. Met een e-bike van Huyser arriveer jij overal comfortabel én in stijl.
Kettler
Dit jaar werd Kettler-Alu-Rad onderscheiden als één van de TOP 100 meest innovatieve bedrijven in Duitsland. Eén ding is nooit veranderd: net zoals ruim 40 jaar geleden, wordt elke KETTLER-ALU-RAD fiets door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland met de grootste precisie ontworpen, gemonteerd, gelakt, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd. Echt vakmanschap "Made in Germany".
Multicycle
Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden.
Pointer
Pointer producten schaf je aan bij één van de zorgvuldig geselecteerde Pointer Dealers. Een Pointer Quality Dealer adviseert je bij de aankoop en heeft een ruime collectie Pointer producten voor je klaar staan voor een proefrit.
RIH
RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike, dus ook op de batterij en motor! Dan bedoelen we niet alleen garantie op materiaal- en/of productiefouten, als een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden zal RIH ook de portokosten op zich nemen.