Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!
CycleStation Schaijk


0486 464504
06 53233799
ronald@cyclestationschaijk.com
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner

Kettler


Dit jaar werd Kettler-Alu-Rad onderscheiden als één van de TOP 100 meest innovatieve bedrijven in Duitsland. Eén ding is nooit veranderd: net zoals ruim 40 jaar geleden, wordt elke KETTLER-ALU-RAD fiets door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland met de grootste precisie ontworpen, gemonteerd, gelakt, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd. Echt vakmanschap "Made in Germany".

Meer dan 40 jaar kwaliteit die generaties verbindt


KETTLER Alu-Rad staat sedert 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en voor kwaliteit "Made in Germany". Wij ontwikkelden en produceerden de allereerste aluminium fiets. 

Sedert die tijd is er veel gebeurd: aluminium als materiaal heeft een revolutie teweeggebracht in de fietsenmarkt. Dankzij innovatief onderzoek zijn onze fietsen nu optimaal ergonomisch aangepast en dankzij de elektrische ondersteuning bij de e-bike werd een nieuwe dimensie gecreëerd in mobiliteit.

Eén ding is echter tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar zijn we erg trots op.

Net zoals meer dan 40 jaar geleden, wordt elke Kettler-Alu-Rad fiets met de grootste precisie door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland ontworpen, gemonteerd, gespoten, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd. De productiefaciliteit kan variëren bij enkele modellen van de kinder- en jeugdfietsen.

Enkel zo kunnen we garanderen dat u de fiets krijgt die speciaal voor U is ontworpen. Want dat is onze claim: we maken fietsen die zich ergonomisch aanpassen en u een optimale rijervaring geven. Voor elke leeftijd, elke maat en elke behoefte. We weten wat u nodig heeft omdat we luisteren naar uw behoeften en geloven dat dit de enige manier is om fietsen te maken die generaties in beweging blijft houden. 

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
3 modellen gevonden
Sorteren op: