Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


0486 464504
06 53233799
ronald@cyclestationschaijk.com
 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 


 

fietsbanner

Bypoint S-ERT helm


Bypoint staat voor uw veiligheid. Daarom hebben wij een unieke helm aan ons assortiment toegevoegd waarmee u niet alleen veilig fietst maar ook meer zichtbaar bent. 

Maak kennis met de S-ERT fietshelm
Ontdek ultieme bescherming en stijl met onze nieuwe helm! Ontworpen met de modernste technologieën, biedt deze helm niet alleen een gestroomlijnd en trendy ontwerp, maar ook ongeëvenaarde veiligheid voor elke fietser. Of je nu door de stad fietst of jezelf uitdaagt op kronkelende paden, onze fietshelm is jouw betrouwbare metgezel.

Veiligheid is belangrijk
Een fietshelm is cruciaal voor de veiligheid van fietsers omdat het ernstig hoofdletsel kan voorkomen bij ongevallen. Door de impact te absorberen, vermindert de helm aanzienlijk het risico op schedelbreuken en hersenletsel. Of je nu recreatief fietst of dagelijks in het verkeer bent, het dragen van een fietshelm is een eenvoudige maar effectieve maatregel om letsel bij een ongeval te minimaliseren en veiligheid te waarborgen.

Productspecificaties

 

  • Onzichtbare verlichting voor en achter
  • Verlichting oplaadbaar
  • Voorzien van ERT (Energy Reduction Technology)
  • Gegoten en strak design
  • Verstelbare klik sluiting
  • Verkrijgbaar in betongrijs en matzwart
  • Verkrijgbaar in maat M (54-58) en L (58-62)
  • CE certificering EN1078:2012+A1:2012

ERT: voorsprong in veiligheid!


ERT werkt zowel bij een roterende als bij een lineaire botsing. Bij een roterende botsing verschuift en vouwt de structuur van ERT om de energie te verdelen en weg van het hoofd te leiden. Bij een lineaire botsing comprimeert ERT voor EPS-schuim om energie te absorberen bij botsingen met zowel hoge als lage snelheid.

Altijd zichtbaar


Verlichting op een fietshelm is van essentieel belang voor je veiligheid, vooral bij weinig licht of in het donker. Het verhoogt je zichtbaarheid aanzienlijk, waardoor andere weggebruikers je eerder opmerken. Door de verlichting op ooghoogte te plaatsen, wordt de zichtbaarheid nog verbeterd, omdat automobilisten, fietsers en voetgangers jou op deze manier beter kunnen lokaliseren.

Dit draagt bij aan het verminderen van het risico op aanrijdingen en vergroot de algemene veiligheid op de weg. Verlichting op een fietshelm is een doeltreffende preventieve maatregel die de zichtbaarheid en het vertrouwen in diverse verkeersomstandigheden vergroot.

Oplaadbaar, dus geen gedoe
De verlichting in de helm is oplaadbaar. De complete lichtunit is gemakkelijk uit de helm te halen en de oplaadpoort zit aan de achterkant. Na het opladen klik je de lichtunit weer terug in de helm. De lichtunit voorziet de gehele helm van stroom waardoor alle (verborgen) lampjes branden. De verlichting kan 10+ uur aan een stuk door branden.